Nieuwe rallywagen voor Jonas Dewilde

6.04.23

Komend weekend rijden Jonas Dewilde & Jeffrey Vandenbussche de TAC Rally in Tielt met startnummer 26.

De eerste wedstrijd in eigen streek en ook de eerste wedstrijd met hun gloednieuwe Renault Clio Rally 4 van Orfys. Door de wissel van wagen was er, veel vroeger dan voorzien, ook een nieuwe livery nodig voor hun voertuig.

Als trotse sponsor stonden we, samen met IMAGO – Motorsport Branding, in voor het ontwerp & de realisatie van deze opvallende full wrap make-over.

Van een wit canvas naar een machtig exclusieve rallywagen. Een moderne full wrap met geometrische vlakken in blauwtinten gecombineerd met opvallende rode accenten.

Opvallend nieuwe rallywagen voor Jonas Dewilde

“Na de Haspengouw Rally kregen we nog enkele nieuwe sponsors, en zo konden we hen ook meteen op de auto plaatsen,” bevestigde Jonas. “Ik wil ook IMAGO en MARKER nogmaals bedanken voor het ontwerp en de realisatie van de livery.”

Opvallend nieuwe rallywagen voor Jonas Dewilde

Onder het motto, “Never change a winning team”, startten Jonas Dewilde en copiloot Jeffrey Vandenbussche hun derde seizoen samen. Jonas heeft in 2019 zijn eerste wedstrijd gereden, terwijl Jeffrey al sinds 2012 actief is in de rallysport. Beiden hebben een ongeloofelijke drang om verder te groeien in deze mooie sport.

Opvallend nieuwe rallywagen voor Jonas Dewilde

We hebben alvast het volste vertrouwen in dit team en we wensen hen héél veel succes aanstaande zaterdag op de TAC Rally in Tielt en natuurlijk ook voor het volledige rally seizoen 2023.

#fullwrap #fullwraprally #rallylivery #rallywagen #rallywagenwrappen #rallydesign #livery #motorsportbranding

't is om te blijven plakken!