Aangenaam, wij zijn marker

Een gloednieuwe speler op de markt van visuele communicatie. Alhoewel… eigenlijk hebben wij al 70 jaar ervaring in de sector, want Marker is het resultaat van de fusie tussen Quickletter en New Neon. In 2019 bundelden we onze visuele krachten om zo een nog ruimer aanbod te kunnen geven aan onze machtige klanten.

artistiek, inventief en soms een beetje loco

Eén voor één masters in ons vak , met een gemeenschappelijke passie: signmaking! Ja… We blijven graag plakken en zorgen er altijd voor dat het resultaat er boenk op zit. Zo wordt je visuele communicatie helemaal op maat in eigen huis ontworpen, maar ook in ons eigen atelier geproduceerd en door ons ervaren team gemonteerd.

Gevestigd in Roeselare, maar ons enthousiasme rijkt tot ver daarbuiten!
We doorkruisen graag ons land om jullie van de perfecte visuele communicatie te voorzien.

Ontwerp

Ons team design helpt je graag met het maken van een professioneel ontwerp voor je bedrijfsreclame. We komen langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken, om vervolgens in onze ontwerpstudio een opvallend voorstel uit te werken.

Onderhoud en reparatie

Het klinkt logisch dat wij ook het eventuele onderhoud en herstel doen van de reclame die wij leveren. Maar, wat minder courant is, is dat wij ook het onderhoud en herstel doen van jouw bestaande reclame, ook als deze niet door ons is geleverd of geplaatst.

Lesly

Plot operator

Ibe

productie

Benjamin

productie

Dries

Montage

Benny

Montage

Serge

Montage

Franck

Montage

Dion

Montage

Fabio

Montage

Tessy

Montage

Eveline

Montage

Paul

Montage

Maxim

Montage

Louise

Montage

Jonathan

Montage

lore

montage

    't is om te blijven plakken!