Maak kennis met onze ‘marker academy’

14.03.23

Onze passie: signmaking

Ons doel: klanten beter in de markt plaatsen door hun herkenbaarheid professioneel te verhogen

Onze uitdaging: studenten & bedrijven warm maken om visuele communicatie naar een hoger niveau te tillen

 

Daarom engageren we ons vanaf heden nog meer in de toekomst en brengen we de ‘marker Academy’ tot leven: een duurzame samenwerking met scholen en bedrijven waarbij we samen verder bouwen aan het succesverhaal van morgen.

 

marker academy   marker academy ondernemerschap   marker academy graphic design   marker academy car wrapping

 

Met onze marker academy bieden we inspirerende sessies over ons vakgebied waarbij we boeiende verhalen brengen en waar ervaringen worden uitgedeeld. Actief deelnemen en de kunst onder de knie krijgen door zelf aan de slag te gaan met productieve trainingen waarbij je de nodige ondersteuning krijgt van onze marker experts. Motiverende sessies waar we je klaarstomen voor de toekomst van visuele communicatie, maar ook leerrijke stageperiodes waarbij je ondergedompeld wordt in onze wereld van visuele communicatie.

marker academy quote

We passen onze marker academy aan naar wens en zorgen voor een relevante invulling die in nauwe relatie staat met onze sector en jullie vakgebied of interesse. You name it, we mark it!

Laten we vandaag reeds samen verder bouwen aan het succesverhaal van morgen en let’s mark together! Interesse in een marker academy? Contacteer ons dan via academy@marker.be.

 

't is om te blijven plakken!