Onze MATEXPO stand: Een sterke basis met een opvallend mooie invulling

4.10.23

Exact 1 maand geleden namen we voor de 1ste keer deel aan de MATEXPO beurs in Kortrijk. Dat onze stand er één was die serieus opviel, dat heeft hoogstwaarschijnlijk wel iedereen opgemerkt.

Out of the box ontwerp

Samen met onze partner & buur Standplus bedachtten we from scratch een uitdagende invulling. Wat dit ontwerp mede bijzonder maakte, was de integratie van een bouwvoertuig om onze specialisatie in voertuigreclame te demonstreren. We creëerden een semi-transparante box die aan de binnenkant volledig geel was, van tapijt tot muren. Het was een echte eyecatcher op de beursvloer en trok de aandacht van alle voorbijgangers. Maar…, zoals je weet, begint een opvallende stand altijd met een stevige constructie.

marker beursstand - MATEXPO Kortrijk Xpo 2023

 

beMatrix kaders: een sterke basis

Voor de solide basis van onze stand vertrouwden we op de kadersystemen van beMatrix. Deze systemen hebben bewezen een uitstekende keuze te zijn voor evenementenbouw vanwege hun flexibiliteit en duurzaamheid. Met beMatrix kaders konden we ons ontwerp tot leven brengen en ervoor zorgen dat onze stand niet alleen mooi, maar ook stevig was. Één van de vele voordelen van de kaders is hun veelzijdigheid qua uitstraling, want die kan je keer op keer aanpassen door simpelweg nieuwe invullingen te gebruiken. En dit is waar onze creativiteit de vrije loop kreeg. Machtig! We gebruikten printed panels die met velcro in de kaders werden aangebracht. Een combinatie van marker blauwe panelen en een accent in een industriële betonlook zorgde voor een resultaat om fier op te zijn.

beMatrix kadersystemen - dé oplossing voor jouw beursstand

 

bePartnership = win win

Bij beMatrix kiezen ze er bewust voor om samen te werken met een aantal partners voor specifieke diensten. Op die manier bouwen ze aan langdurige relaties die een win-win zijn voor beide partijen. Én dit geldt ook voor ons als trotse bePartner, want samen brengen we 1 mooi geheel. Hun stevige basis door middel van degelijke kadersystemen in combinatie met onze opvallend mooie invullingen waar de mogelijkheden eindeloos zijn: dat is inderdaad een win-win.

bePartner printed panels

Benieuwd naar wat beMatrix nog allemaal te bieden heeft? Check dan zeker hun website voor meer inspiratie & ideën.

't is om te blijven plakken!