De Mobiele Tuk Truck: Opvallend onderweg voor het goede doel

28.03.24

Samen met de Rode Lopers bedachten we een nieuw concept voor de strijd tegen kanker. Een unieke ervaring voor het goede doel waarbij je kan slapen in een omgebouwde en volledig uitgeruste trailer. Of op z’n West-Vlaams: waar je zalig kan tukken! Maak kennis met: De Mobiele Tuk Truck!

 

Bij Marker houden we van creatieve initiatieven die een impact maken. Samen met De Rode Lopers hebben we dan ook iets bijzonders bedacht: de Mobiele Tuk Truck. Een mooie actie met een West-Vlaamse knipoog & één duidelijke missie: samen de strijd aangaan tegen kanker.

 

Opvallende make-over

De trailer van De Rode Lopers bestond reeds enkele jaren, maar had duidelijk nood aan een make-over. We creëerden een opvallend design van concept, tot uitwerking en plaatsing. Zo kan de Tuk Truck vanaf nu opvallend herkenbaar het land kan doorkruisen.

bestickering vrachtwagen Roeselare | belettering trailer Roeselare

 

De Tuk Truck staat voor je klaar

Of je nu met je sportteam op zoek bent naar een avontuurlijk weekend, met vrienden herinneringen wilt maken of als eventplanner op zoek bent naar een mobiele overnachtingsplek voor je medewerkers – de Tuk Truck staat voor je klaar. En het beste? Elke cent die wordt ingezameld, gaat rechtstreeks naar de strijd tegen kanker.

De Mobiele Tuk Truck

 

Comfortabel overnachten

De Tuk Truck biedt plaats voor zo’n 11 personen en is volledig uitgerust met een keuken en de nodige sanitaire voorziening. Een chauffeur zorgt ervoor dat je op jouw gewenste locatie geraakt en dan is het tijd om te genieten!

 De Mobiele Tuk Truck

 

Zin om er op uit te trekken?

Neem dan snel contact op met De Rode Lopers via info@derodelopers.be en reserveer meteen jouw plekje!

 

#voertuigreclame #trailerbestickering #beletteringtrailer

't is om te blijven plakken!