Opvallend onderweg met onze pac-marker

2.05.23

In april mochten we van onze goede vrienden bij Caramel City de Ligier citycar een maand lang testen. Natuurlijk gingen we niet op pad vooraleer we de wagen een opvallende make-over gaven. We toverden de brommobiel om tot onze pac-marker! De opvallende full wrap van de wagen in het alom bekende pac-man design versterkte onze actie. Zo konden de voorbijgangers die ons wisten te pakken, kans maken op shoppingtegoed ter waarde van 200 euro.

Pac Marker | Marker | City Marketing | Roeselare

De pac-marker is dus niet alleen een compacte en praktische auto, maar ook een ideaal promovoertuig als rijdend reclamemiddel. We namen hem overal mee naartoe, van gezamenlijke lunchafspraakjes en machtige acties op festivals tot stadsuitjes en een bezoek aan onze nieuwbouw. Ons avontuur werd zeker gezien en opvallend goed opgemerkt!

Pac Marker | Marker | City Marketing | Roeselare

Gedurende de maand leerden we ook z’n voor- en nadelen kennen. Hoewel dit type voertuig vaak als een “suf karretje” wordt gezien, zijn wij het daar absoluut niet mee eens. We ontdekten dat deze auto perfect meebolt met het stadsverkeer en extreem gemakkelijk te parkeren is. Bovendien is hij voorzien van handige extra’s, zoals elektrische ruiten, een achteruitkijkcamera, airco en een grote koffer. De citycar is de perfecte keuze voor mensen die geen lange afstanden moeten afleggen, met een maximumsnelheid van 50 km/uur. Én dat verplichte keuringsbezoek kan je meteen schrappen in je overvolle agenda, want dit is niet nodig bij de citycar. Een klein nadeel is misschien het geluid van de motor, die niet zo stil is als die van een Tesla, maar de goede muziekboxen lossen dit probleem op!

Pac Marker | Marker | City Marketing | Roeselare

Al met al was het een fantastische ervaring en we bevelen de citycar zeker aan iedereen aan die op zoek is naar een compacte en praktische auto, of een ideaal promovoertuig. We hadden een geweldige samenwerking met Caramel City en iedereen in Roeselare zag onze Pac-marker gegarandeerd wel eens passeren.

Maar nu nemen we afscheid, ‘t was tof, ‘t was gezellig, we hebben veel gelachen, veel meegemaakt, maar vooral ook veel genoten. ’t Was machtig! Bedankt voor de leuke samenwerking Caramel City.

't is om te blijven plakken!