Quickletter en New Neon heten voortaan officieel Marker

29.09.22

Eerstesteenlegging is een feit!

Quickletter uit Roeselare en New Neon uit Pittem, twee bedrijven die visuele communicatie op maat aanbieden, gaan voortaan door het leven als Marker. Samen bundelen ze hun visuele krachten om een nog ruimer aanbod te bieden aan hun klanten. De bouw van een gloednieuw en inspirerend kantoor aan het Krommebeekpark in Roeselare-Beveren moet deze verdere groei ondersteunen. Op donderdag 29 september vond de symbolische eerstesteenlegging plaats.

Marker staat garant voor opvallende boodschappen en dus lieten ze dit feestelijk moment niet zomaar passeren. Burgemeester Kris Declercq en schepenen José Debels en Matthijs Samyn onthulden een eerste opvallende boodschap van liefst vier meter, waarbij machtig subtiel omgeturnd werd tot … Marker.

“We zijn helemaal klaar voor de toekomst en dat betekent dat we onze diensten moeten centraliseren op één locatie”, verklaart bestuurder Frederick Cornette het ambitieuze bouwproject. “Marker beschouw ik als een bundeling van specialisaties, een combinatie van jarenlange knowhow en jeugdig enthousiasme. We willen onze klanten beter in de markt zetten, zodat ze gewapend zijn om groei te verwezenlijken. Een bedrijf met een eenduidige communicatie wekt nu eenmaal meer vertrouwen op bij potentiële klanten.”

Pronkstuk met een hoekje af

Samen zijn Quickletter en New Neon goed voor liefst 70 jaar ervaring. Het 35-koppige team heeft bovendien een duidelijke visie: elk onderdeel van een bedrijf kan gebruikt worden om gezien en herkend te worden. Die gedachte trekken ze ook door in hun nieuwbouw, die ze zelf omschrijven als ‘een pronkstuk met een hoekje af’.

Het nieuwe hoofdkwartier van Marker is ontworpen door SOM architecten en wordt gerealiseerd door Govar Industriebouw. Het zal goed zijn voor 3.500 vierkante meter productieruimte en circa 1.000 vierkante meter kantoorruimte. “Een drievoud van onze huidige capaciteit”, weet Frederick Cornette. “We produceren alles in eigen huis, volledig gepersonaliseerd naar de wens van de klant. Voldoende ruimte is dus noodzakelijk. Het nieuwe gebouw biedt overigens plaats voor 70 personen en dus willen we ons team zeker nog versterken in de toekomst.”

“Enthousiasme en fun staan centraal in onze werking”, licht medebestuurder Frederick Vansteenkiste toe. “Zo voorzien we een eigen Marker-bar, die ook zal dienen als ontmoetingsplaats voor onze medewerkers en klanten. Niet alleen onze producten blijven dus graag plakken, ook wijzelf. We vinden het erg belangrijk dat de werknemers gelukkig zijn en graag komen werken. Het verheugt ons ten slotte dat we in ondernemingsstad Roeselare kunnen blijven. Ons bedrijf past hier uitstekend.”

't is om te blijven plakken!