Jouw stijlvolle reclame in Izegem, Marker zorgt ervoor!

Opvallen in stijl, dat is Marker. Wij transformeren voertuigen en bedrijfsgebouwen om tot ware juweeltjes, zodat jouw onderneming niet langer onopgemerkt blijft. Ontdek hier hoe wij jouw reclame regio Izegem naar een hoger niveau kunnen tillen.

Bestickering en belettering

Of het nu gaat om auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, of meer, Marker verzorgt professionele bestickering, waardoor jouw voertuigen veranderen in rijdende reclameborden. Of je nu één bestelwagen wilt bestickeren of een compleet wagenpark, wij zorgen altijd voor een opvallend resultaat dat perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf.
Ook jouw bedrijfsgebouw kan opvallen met de juiste belettering. Van reliëfletters en vlaggen tot gevelbanners, gepersonaliseerde brievenbussen en reclamezuilen – de mogelijkheden bij Marker zijn ideaal. Zo herkennen potentiële klanten je bedrijf al van ver. Op zoek naar de ideale partner voor bestickering of belettering regio Izegem? Laten we afspreken!

Neonverlichting en andere lichtreclame

Opvallend en authentiek, neonverlichting blijft een klassieker in de wereld van lichtreclame. Marker realiseert kunstprojecten in neonverlichting en creëert stijlvolle neonletters om jouw zaak dat extra vleugje te geven. Maar ook andere vormen van lichtreclame, zoals lichtkasten, ledlijnen, apothekerskruisen en lichtkranten, behoren tot ons assortiment. Voor ieder type gebouw hebben wij de perfecte lichtreclame. Heb je neonverlichting of lichtreclame nodig regio Izegem? Neem contact met ons op!

Werfborden, werfdoeken en zoveel meer

Naast voertuig- en gebouwreclame, verzorgt Marker ook tijdelijke projecten. Denk aan werfborden of werfdoeken die je bij bouwprojecten ziet. Maar ook het bestickeren van containers, het uitwerken van beursstanden in jouw huisstijl en ondersteuning voor events behoren tot onze mogelijkheden. Zoek je werfborden of werfdoeken regio Izegem of heb je andere tijdelijke promotie nodig? You name it, we mark it! Of je nu belettering, lichtreclame of een andere vorm van opvallende reclame zoekt in Izegem, Marker staat voor je klaar! Met tientallen jaren ervaring in de sector creëren wij jouw bedrijfsreclame volledig in eigen huis. Van ontwerp tot productie en montage, wij hebben alles in huis.

Hoewel Marker gevestigd is in Roeselare, zijn wij actief in een ruimere regio, inclusief Izegem en andere delen van Vlaanderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

't is om te blijven plakken!