Jouw opvallende reclame in Kortrijk? Daarvoor zorgt Marker!

Opvallen in stijl, dat is Marker in een notendop. Wij toveren voertuigen en bedrijfsgebouwen om tot echte eyecatchers. Zo ontsnap je als onderneming uit de anonimiteit. Ontdek hier wat wij kunnen betekenen voor jouw reclame in regio Kortrijk.

Bestickering en belettering

Auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en nog véél meer. Marker zorgt voor een professionele bestickering, waardoor jouw voertuigen rijdende reclameborden worden. Eén bestelwagen bestickeren of een volledig wagenpark? Steeds zorgen we voor een opvallend geslaagd resultaat, helemaal volgens de huisstijl van je firma.

Opvallen, dat is ook wat jouw bedrijfsgebouw doet nadat wij het onder handen namen. Met een mooie belettering van de gevel herkennen potentiële klanten je van ver, maar er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Reliëfletters, vlaggen, gevelbanners, gepersonaliseerde brievenbussen, reclamezuilen… De mogelijkheden bij Marker zijn quasi eindeloos.
Op zoek naar dé partner voor bestickering of belettering in Kortrijk? Let’s talk!

Neonverlichting of andere lichtreclame

Kunstzinnig, authentiek en opvallend mooi. Neonverlichting blijft een klassieker in de wereld van lichtreclame, wat volkomen terecht is. Wij realiseren zowel kunstprojecten in neonverlichting als stijlvolle neonletters om je zaak een extra touch te geven. Tien op tien voor sfeer en gezelligheid!

Uiteraard kan je bij Marker ook terecht voor andere vormen van lichtreclame in Kortrijk. Wij installeren lichtkasten met je bedrijfsnaam of logo, zorgen voor een strak geheel met ledlijnen of plaatsen apothekerskruisen en lichtkranten. Voor ieder type gebouw hebben we de perfecte lichtreclame in ons assortiment.
Nood aan neonverlichting of lichtreclame in Kortrijk? Get in touch!

Werfborden, werfdoeken en meer

Terwijl voertuig- of gebouwreclame meestal een langere periode blijft hangen, verzorgen we bij Marker ook tijdelijke projecten. Denk bijvoorbeeld aan werfborden of werfdoeken die je bij ieder bouwproject ziet staan. Daarnaast kan je ook een container laten bestickeren, een beursstand in je huisstijl laten uitwerken of rekenen op onze ondersteuning voor events.
Op zoek naar werfborden of werfdoeken in Kortrijk of nood aan andere tijdelijke promotie? You name it, we mark it!

Opvallende reclame in Kortrijk? Kies voor Marker!

Belettering, lichtreclame of eender welke andere vorm van opvallende reclame nodig in Kortrijk? Marker staat voor jou paraat! Ons team heeft tientallen jaren ervaring in de sector en creëert jouw bedrijfsreclame volledig in eigen huis. Zo hebben we onze eigen ontwerpers, een eigen atelier voor de productie én een ervaren team met monteurs.

Marker is gevestigd in Roeselare, in het hart van West-Vlaanderen, maar ons team is in een veel ruimere regio actief. Zo kan je ook voor je reclame in Kortrijk of elders in Vlaanderen steeds bij ons terecht.
Contacteer ons voor meer info.

't is om te blijven plakken!