Opvallen aan ’t zeetje? Marker zorgt voor jouw reclame in Oostende

Stijlvol opvallen aan de Belgische kust? Dat kan met Marker! Wij zorgen voor reclame in Oostende en omstreken die volledig in lijn ligt met de grandeur van deze parel aan de kust. Bestickering van jouw wagenpark, neonreclame op je bedrijfsgebouw of iets helemaal anders nodig? We introduceren je graag in de mogelijkheden.

Bestickering en belettering

Jouw bedrijf eruit laten springen, maar geen idee hoe? Val op in de duinen of in de drukke straten van het centrum met onze bestickering en belettering. Wij zorgen dat jouw wagen of wagenpark mooi verpakt wordt in de huisstijl van jouw bedrijf. Waar je ook gaat, je straalt klasse en stijl uit.
Nu horen we je denken: “Ok, wagens. Maar wat met mijn gebouw?” Ook hier kunnen we een belangrijke rol spelen in het onderscheiden van jouw bedrijf. Onze knappe gevelbelettering laat je uitvalsbasis meteen opvallen.

Jouw bedrijfsgebouw in een gloednieuw jasje? Bij Marker zijn de mogelijkheden eindeloos. Reliëfletters en vlaggen, gepersonaliseerde brievenbussen en reclamezuilen, alles kan en alles mag. Geniet van de herkenbaarheid en laat jouw merk over de tongen rollen in Oostende.

Neonverlichting en lichtreclame

Toch op zoek naar een andere manier om in de spotlights te staan? Dan is onze neonverlichting een grote troef die we kunnen aanbieden. De neonverlichting die Marker voorziet is keer op keer een lust voor het oog.

Naast de neonverlichting bevat ons aanbod ook andere lichtreclame, zoals lichtkasten, ledlijnen, apothekerskruisen en lichtkranten. Geen enkele voorbijganger die zomaar voorbij loopt en dit zowel overdag als ‘nachts.

Werfborden en werfdoeken als tijdelijke reclame

Voertuig- en gebouwreclame is top, maar wat als je slechts tijdelijk een reclameboost nodig hebt? Ook dan heeft Marker dé oplossing klaar.
Wij bestickeren namelijk containers, ontwerpen beursstanden, voorzien werfdoeken en dat allemaal in jouw huisstijl. Tijdelijke reclame nodig in Oostende? Op Marker kun je rekenen om jouw bedrijf in the picture te plaatsen.

Opvallen in Oostende? Marker it is!

Grootschalige opdracht voor meerdere vestigingen of wens je reclame voor jouw eenmanszaak? Bij Marker gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Bovendien verloopt het volledige proces intern. Dat wil zeggen dat we beschikken over onze eigen ontwerpers, ons eigen productieatelier en een team van installateurs. Alles om jou een goede service te kunnen aanbieden.
Jouw reclame in regio Oostende? Contacteer ons voor meer info.

't is om te blijven plakken!