Trotse sponsor deze zomer

24.04.23

Binnen 2 maanden is het zo ver, dan is het eindelijk zomer! Na een lange periode van kou en regen zijn we allemaal wel toe aan een flinke dosis vitamine D. We kijken er dit jaar extra naar uit, want we zijn opvallend blij dat we kunnen optreden als trotse sponsor van een aantal topevenementen!

Parsidance

Afgelopen zaterdag waren we trotse sponsor van het eerste festival van het seizoen: Parsidance, georganiseerd door de scouts van Rumbeke. Met een opkomst van maar liefst 3500 aanwezigen was dit de negende editie van het festival. We zorgden ervoor dat iedereen letterlijk en figuurlijk bleef plakken door machtige stickers met leuke festivalquotes. Zo zag je geregeld een ‘dansje placeren?’ of ‘lekker ding!’ passeren op de festivalweide. Als sponsor zorgden we voor een visuele bijdrage door middel van info- en herasbaches waardoor er duidelijk kon gecommuniceerd worden. We zijn nu al klaar voor de volgende editie, op naar volgend jaar!

Nagenieten kan via www.parsidance.be.

Sponsor | Marker | Evenementen | Parsidance festival Roeselare

Roeseltriaton

Op zondag 4 juni is het tijd voor de 9de editie van de Roeseltriatlon. Of je nu een beginner, recreatieve of actieve sporter bent, deze springtriatlon van 600m zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen is sowieso een geweldige uitdaging. Als trotse sponsor vinden we het fantastisch om ons als team ook zelf sportief in te zetten en daarom zijn we naast sponsor, ook aanwezig als deelnemers met maar liefst 5 teams! PS: We hebben alvast een tof gadget voorzien voor alle andere sportievelingen.

Inschrijven kan nog steeds: Ga snel naar www.roeseltriatlon.be en het wordt gegarandeerd een topervaring!

Sponsor | Marker | Evenementen | Roeseltriatlon Roeselare

Natour Criterium

Het Natour Criterium vindt traditiegetrouw plaats op de eerste dinsdag na de Tour de France en heeft in de afgelopen jaren een groot imago opgebouwd. Het Natour Criterium is niet alleen een geweldige sportieve ervaring, maar ook een fantastische netwerkgelegenheid waar meer dan 30.000 toeschouwers op afkomen. We hopen dat de deelnemers en toeschouwers een geweldige dag zullen beleven en we zijn blij dat we kunnen bijdragen aan de opvallende herkenbaarheid van dit evenement.

Wens je meer praktische info? Neem dan een kijkje op www.natourroeselare.be en maak je nu al klaar om te supporteren!

Sponsor | Marker | Evenementen | Dovy Natour Criterium Roeselare

Rock Beats Cancer

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september staan we paraat op Rock Beats Cancer. Onze collega Lore, trotse organisator, besloot dit jaarlijks muziekfestival op poten te zetten om de herinnering aan haar broer in ere te houden, nadat ze hem had verloren aan hersenkanker. Samen zamelen ze geld in voor het onderzoek naar hersentumoren en de behandeling ervan, in samenwerking met UZ Gent. Hoewel ze beseffen dat kanker de wereld nog niet uit is, zijn ze trots op het feit dat ze al meer dan 100.000 euro hebben kunnen schenken aan dit belangrijk onderzoek. Een mooi initiatief waar we meer dan graag ons steentje voor bijdragen!

Nog geen plannen op 15 en 16 september? Surf dan snel naar www.rockbeatscancer.be en reserveer nu al je tickets.

Sponsor | Marker | Evenementen | Rock Beats Cancer festival

Matexpo

Van 6 tot en met 10 september zijn we geen sponsor, maar wel trotse exposant op Matexpo! Matexpo is dé vakbeurs voor bouwmateriaal en dus een echt begrip onder de professionals in de bouwsector. Het is een waar monument onder de beurzen en het zal dit jaar zijn 40ste editie vieren. Je kan ons daar terugvinden op stand nr 235, en ja… het wordt opvallend mooi! We kijken ernaar uit om nieuwe contacten te leggen en onze expertise te demonstreren zodat bedrijven visueel kunnen blijven groeien.

Op www.matexpo.com kan je onze stand al even opzoeken op het grondplan zodat je ons zeker weet te vinden!

Sponsor | Marker | Evenementen | Matexpo

Een drukke zomerplanning dus. We kijken er erg naar uit om deel te nemen en onze bijdrage te leveren aan deze fantastische initiatieven. Het aftellen is begonnen!

't is om te blijven plakken!