Je wagenpark inzetten als rollende reclamecampagne

31.01.24

Bestickering bedrijfswagens

Laat je bedrijfswagens bestickeren en creëer zo een rollende reclamecampagne zonder er zelf moeite voor te doen. Niet alleen is het kostenefficiënt, maar het is ook een slimme zet. Het zorgt er namelijk voor dat mensen een eerste stap richting je bedrijf kunnen zetten. Maar, het stimuleert ook passanten om je website te bezoeken of meer te weten te komen over je bedrijf.

De bestickering van jouw bedrijfswagen(s) draagt dus krachtig bij aan de merkbekendheid en het imago van je bedrijf voor zowel prospects als klanten.

Wist je trouwens dat je gemiddeld 80.000 keer per maand wordt gezien in het verkeer?!

Fleetmarketing - bestickering wagenpark - belettering bedrijfswagens

Van subtiele belettering tot full wrap

Waar bedrijfswagens vroeger slechts voorzien werden van een klein logo en telefoonnummer, worden moderne wagenparken steeds vaker omgetoverd door gehele of gedeeltelijke car wraps, zowel permanente belettering als tijdelijk wisselende bestickeringen.

Zo kan de bestickering van jouw bedrijfswagen(s) dienen als een wervingsactie om toekomstige medewerkers aan te trekken, maar ook als de aankondiging van een actie of opkomend evenement.

Heb je een divers wagenpark? Geen zorgen. Wij vertalen het basisontwerp op de verschillende modellen zodat jouw huisstijl correct, consistent en uniform wordt weergegeven op je bedrijfswagens. Kortom, wij begeleiden je in het traject van begin tot eind, van ontwerp tot nazorg.

Het bestickeren beperkt zich ook niet enkel tot auto’s; het is mogelijk op alles waarmee we ons mobiel kunnen verplaatsen. Denk aan bussen, aanhangwagens, kranen, graafmachines, helikopters, fietsen, en meer. Of je nu één exemplaar hebt of een volledige vloot, wij zorgen voor een vlekkeloze logistieke planning, zodat je voertuigen snel weer de weg op kunnen.

Fleetmarketing - bestickering wagenpark - belettering bedrijfswagens

Laat je inspireren:

bestickering wagenpark, bestickering vloot bedrijfswagens, voertuigbelettering, bestickering vrachtwagenpark

't is om te blijven plakken!