De voordelen van de bestickering van bestelwagens

4.07.24

Waarom zou je jouw bestelwagen bestickeren?

De bestickering van bestelwagens is een van de meest effectieve manieren om je bedrijf te promoten en je merk zichtbaarheid te geven op de weg. Maar wist je dat bestelwagenbestickering niet alleen zorgt voor meer naamsbekendheid, maar ook tal van andere voordelen biedt?

  1. Rijdende reclame

Door de bestickering van bestelwagens transformeer je jouw voertuigen in rijdende reclameborden. Overal waar je bestelwagen gaat, wordt je merk gezien door duizenden potentiële klanten. Het is een eenmalige investering die jarenlang meegaat en continu zichtbaarheid biedt.

  1. Professionele uitstraling

Een goed ontworpen bestickering geeft je bestelwagen een professionele uitstraling. Dit straalt betrouwbaarheid en kwaliteit uit, wat kan helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

  1. Kostenefficiënt

In vergelijking met andere vormen van reclame, zoals tv- of radioreclame, is de bestickering van bestelwagens of andere voertuigreclame zeer kostenefficiënt. Je betaalt slechts één keer voor het aanbrengen van de stickers, en daarna profiteer je jarenlang van gratis reclame.

  1. Bescherming van de lak

Een bijkomend voordeel van bestickering is dat het de originele lak van je bestelwagen beschermt tegen krassen en UV-stralen. Dit helpt om de waarde van je voertuig te behouden en kan schade door dagelijkse slijtage voorkomen.

  1. Gemakkelijk aan te passen

Als je bedrijf groeit of je diensten veranderen, is het eenvoudig om de bestickering van je bestelwagen aan te passen. Dit biedt flexibiliteit om je marketingboodschap up-to-date te houden en in lijn te brengen met je bedrijfsdoelen.

  1. Lokale marketingkracht

Reclame op bestelwagens is bijzonder krachtig voor lokale marketing. Terwijl je door jouw stad of regio rijdt, bereik je direct je doelpubliek in jouw werkgebied. Dit verhoogt de kans dat potentiële klanten contact met je opnemen wanneer ze je bestelwagen zien.

Wist je trouwens dat…

… een voertuig met bestickering gemiddeld door meer dan 80.000 mensen per maand wordt gezien in stedelijke gebieden?!

…. en dat 97% van de mensen visuele reclame beter onthoudt dan andere vormen van reclame?

 

Het bestickeren van bestelwagens is dus een slimme investering voor elk bedrijf dat op zoek is naar meer zichtbaarheid en een professionele uitstraling. Deze klanten zijn alvast overtuigd van onze aanpak:

bestickering van bestelwagens

Intec Group | full color bestickering – www.intecgroup.be

 

 

 

 

 

bestickering van bestelwagens

Fantasty | halve wrap – www.fantasty.be

bestickering van bestelwagens

Kaster | full wrap – www.terratom.be

bestickering van bestelwagens

Kaster | subtiele bestickering – www.kaster.be

#beletteringbestelwagen #bestickeringcamionette #bestelwagensmetlogo

't is om te blijven plakken!